Natuur in Nederland
mooi en dichtbij.

Natuurfoto's.


Natuurfoto's: foto's van de natuur.
In de afgelopen jaren heb ik vele uren in de natuur doorgebracht, veelal met camera maar ook wel zonder camera.  De vele duizenden foto's vonden hun weg naar de harddisk van de computer en zo nu en dan bekeek ik die. Eénmaal per jaar liep ik door de foto's heen om de traditionele kalender voor mijn vader te maken. Uit al die foto's zocht ik dan 13 platen, waarvan ik dacht dat mijn vader ze mooi zou vinden. Verder deed ik weinig tot niets met de "buit" waarmee ik na een dag fotograferen thuis kwam. Met de komst van deze site, komt daar verandering in. Ik hoop dat ik door de foto's via mijn website te delen, meer mensen kan laten genieten van alle moois wat de natuur te bieden heeft. Iedereen kan dit zien, maar je moet het wel willen zien zeg ik altijd.
Ik heb een onderverdeling gemaakt voor de webpagina's:
Roofvogels: Dit zijn de vogels waar mijn belangstelling het meest naar uit gaat. 
Overige vogels: Alle andere vogels die geen roofvogel zijn.
Zoogdieren: Dieren die als "bijvangst" tijdens mijn verblijf in de natuur voorbij komen. Zeker de moeite waard, dus een eigen pagina.
Bijzondere waarnemingen: De pagina waar bijzondere of zeldzame waarnemingen geplaatst worden. 

Wanneer u als bezoeker net zoveel plezier aan het bekijken van mijn foto's en de informatie op de site beleefd dan wat ik bij het maken heb gehad, is mijn doel bereikt. 
Eventuele op- en aanmerkingen zijn welkom op mijn mail. :  tino@fsvisions.nl.